سوال ۲۹
۰٫۷۵
سوال ۳۰
۰٫۷۳
همانطور که در جدول مشاهده میشود بیشترین میزان بار عاملی در مدل برای متغیر تدارکات مربوط به سوال ۴ با میزان ۰٫۴۲ و کمترین میزان مربوط به سوال ۲ با میزان ۰٫۷۴ میباشد، برای متغیرانبارداری سوال ۶با میزان ۰٫۷۴ داری بیشترین مقدار بارعاملی و سوال ۹ با میزان ۰٫۴۶ کمترین تاثیر را دارد.در متغیر انتقال سوال ۱۳ با بارعاملی ۰٫۷۳ دارای بیشترین تاثیر و سوال ۱۰ با بارعاملی ۰٫۴۵ کمترین تاثیر را دارد.همچنین در متغیر پردازش سفارشات سوال ۱۶با میزان بار عاملی ۰٫۷۶ دارای بیشترین تاثیر و سوال ۱۸ با میزان بارعاملی ۰٫۵۸ کمترین تاثیر را دارد. سوال ۲۱ با میزان بارعاملی ۰٫۷۳ بیشترین تاثیر را در متغیر زمانبندی تولید و سوال ۱۹با بارعاملی ۰٫۶۴ کمترین تاثیر را دارد. در متغیر زمان حمل کالا سوال ۲۳ با بارعاملی ۰٫۷۲ بیشترین تاثیر و سوال ۲۴ با میزان ۰٫۶۲ بارعاملی کمترین تاثیر را دارد. در متغیر بستهبندی سوال ۲۹ با بارعاملی ۰٫۷۵ بیشترین تاثیر و سوال ۲۷ با بار عاملی ۰٫۶۷ کمترین تاثیر را دارد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
میزان تاثیر متغیرهای مکنون در متغیر زنجیره تامین به صورت زیر میباشد که در جدول زیر آمده است.
جدول ۴-۵۱ میزان تاثیر متغیرها بر متغیر زنجیره تامین
تدارکات
انبارداری
انتقال
پردازش سفارشات
زمانبندی تولید
زمان حمل کالا
بسته بندی
زنجیره تامین
۰٫۴۷
۰٫۶۲
۰٫۷۲
۰٫۶۴
۰٫۷۸
۰٫۹۰
۰٫۷۷
میزان تاثیر تدارکات در زنجیره تامین ۰٫۴۷گزارش شده است و همین میزان برای تاثیر انبارداری بر زنجیره تامین مقدار ۰٫۶۲گزارش شده است. تاثیر انتقال بر زنجیره تامین ۰٫۷۲ و میزان تاثیر پردازش سفارشات بر زنجیره تامین ۰٫۶۴ و همین میزان برای متغیر زمانبندی تولید ۰٫۷۸ گزارش شده است. زمان حمل کالا به مقدار ۰٫۹۰ تاثیر بر زنجیره تامین داشته و بستهبندی نیز میزان تاثیر ۰٫۷۷ را بر زنجیره تامین دارا میباشد، که نشان میدهد تاثیر زمان حمل کالا بر زنجیره تامین بیشتر از همه متغیرها دارای تاثیر بوده و تاثیر تدارکات بر زنجیره تامین کمترین تاثیر را دارد. البته این مقادر در گزارش مدل اولیه میباشد که نیاز به اصلاح دارد.
حال سوال اصلی اینجاست که تا چه مرحلهای باید اصلاح را ادامه داد؟ همانطور که در روش شناسی مدل معادلات ساختاری مطرح است محقق باید با بهره گرفتن از معنی داری مقدار تفاوت آماره کای اسکویر نسبت به اصلاح مدل و پیشبرد مراحل اقدام نماید. در این راستا از آزمون D2 که از روی مقدار کاهش کای اسکویر و تفاوت معنی داری آن قضاوت میکند استفاده شده است. بر اساس جدول بالا مشاهده میشود که مدل اولیه پس از شش مرحله اصلاح و در قالب مدل ششم به زیر بنای مناسب عاملی جهت استفاده در مدل ساختاری رسیده است؛ لذا انجام عملیات اصلاح که با آزاد نمودن مقدار کوواریانس های بین نشانگرها جهت دستیابی به بهترین ماتریس کوواریانس انجام شده است در مدل ششم متوقف شده است.
جدول ۴-۵۲ تفاوت مقادیر کای اسکویر در تعیین اثر بخشی اصلاح مدل اولیه اندازه گیری