۳۲۳/۰
کهگیلویه و بویراحمد
۴۲۲/۰
سمنان
۳۲۸/۰
بوشهر
۴۲۷/۰
لرستان
۳۶۳/۰
—-
—-
مأخذ: منابع فارسی، منبع شماره ۲۴، صفحه ۱۱۵
۶- نعمتی، (۱۳۷۸): برای مقاطع زمانی ۷۲-۶۸ و با بهره گرفتن از روش تاکسونومی عددی تحقیق «مزیت ایران در تولیدات صنعتی» را انجام داده است. در این تحقیق، معیار اولویت بندی صنایع و تشخیص مزیت کشور در تولیدات صنعتی، سودآوری صنعت بوده است و در آن به کمک روش تاکسونومی عددی یک شاخص نهایی و مرکب از سودآوری همه گروه ها از فعالیت های صنعتی محاسبه شده است. برای بدست آوردن این شاخص نهایی سودآوری، گروهی از فعالیت های ۹ گانه صنعتی (آیسیک دو رقمی) در نظر گرفته شده است. بر اساس نتایج حاصله، صنایع مربوط به کد ۳۸ (صنایع ماشین آلات، تجهیزات و ابزار و محصولات فلزی)، صنایع مربوط به کد ۳۵ (صنایع شیمیایی، نفت و زغال سنگ، لاستیک و پلاستیک) با توجـــه به شاخص های ۹ گانه، صنایع کلیدی و پیشرو شناخته شدند و به ترتیب از اولویت اول و دوم برای توسعه برخوردارند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۷- مرادی، (۱۳۸۵): با بهره گرفتن از تکنیک تاکسونومی عددی و تحلیل عاملی به «تعیین اولویت های سرمایه گذاری صنعتی در استان کردستان» پرداخته است. این مطالعه برای سال ۱۳۸۲ و بر اساس کدهای (ISIC) چهار رقمی انجام شده است. بر اساس نتایج این تحقیق صنایع آماده سازی و آرد کردن غلات و حبوبات و همچنین تولید آبنبات و شکلات و نقل و کاکائو و آدامس از توان اشتغال زایی بالاتری نسبت به سایر صنایع برخوردار بوده اند. همچنین صنایع تولید محصولات پلاستیکی به جز کفش و تولید محصولات کانی غیرفلزی طبقه بندی نشده استان از توان سودآوری بالاتری نسبت به دیگر صنایع ممکن استان برخوردارند و صنایع تولید سایر محصولات کانی غیرفلزی طبقه بندی نشده و آماده سازی و آرد کردن غلات و حبوبات استان بیشترین اولویت را برای سرمایه گذاری دارا هستند.
۸- بهشتی فر، (۱۳۸۵): از دیگر کارهای انجام شده از طریق تاکسونومی عددی و تحلیل عاملی «بررسی درجه توسعه نیافتگی استان های کشور و مقایسه تطبیقی آنها در سال های ۱۳۷۳ و ۱۳۸۱» می باشد. این بررسی در سه بخش صنعت و معدن، کشاورزی و خدمات صورت گرفته است که بر اساس نتایج حاصل از آن در بخش صنعت و معدن، استان کرمانشاه در سال ۱۳۷۳ جزء استان های کمتر توسعه یافته و در سال ۱۳۸۱ جزء استان های توسعه نیافته بوده است. نتایج این تحقیق در بخش صنعت و معدن در جدول (۲-۸) و (۲-۹) آمده است.
جدول (۲-۸): رتبه استان ها در بخش صنعت و معدن از نظر جمع نمرات عاملی و
درجه توسعه یافتگی در سال ۱۳۷۳
رتبه
استان های کشور
جمع نمرات عاملی
درجه توسعه یافتگی
فراوانی نسبی تجمعی
ناهمگن
تهران
۶۰۸۸۸/۷
ناهمگن
توسعه یافته
اصفهان
۵۲۴۷۹/۵
۱۳۷۱۲۶/۰
۰۱۰۹۵۶/۰
سمنان
۶۷۱۵۹/۴
۱۹۳۲۶۴/۰
۰۲۶۳۹۸/۰